איך חותכים סטייק?

STEAK CUTTING

קרה לכם שקניתם סטייקים מנתח בשר שהקצב שלכם המליץ בחום והתאכזבתם מהתוצאה הסופית ? יכול להיות שהסיבה לכך אינה נעוצה באיכות הבשר, אלא דווקא באופן חיתוכו.
נשמע לכם טריוויאלי ופשוט? לוקחים נתח בשר, פורסים אותו ושמים על האש. אז זהו שלא… אם לא תקפידו על חיתוך נכון של הסטייק שלכם, התוצאה הסופית עלולה להיות מאכזבת, גם אם קניתם נתח בשר איכותי.

אז על מה חשוב להקפיד כאשר אנחנו חותכים סטייק? להלן השלבים:

1.

הניחו את נתח הבשר מחוץ למקרר ותנו לו להגיע לטמפרטורת החדר.

2.

השתמשו בסכין חדה כדי לפרוס את הסטייק כנגד כיוון הסיבים. חיתוך כנגד הסיבים פירושו חיתוך הסטייק בניצב לכיוון סיבי השריר. זה יעזור להבטיח שהסטייק יהיה רך וקל ללעיסה.

3.

חיתכו את הסטייק לפרוסות בעובי של כשתיים עד שלוש אצבעות, לפי העדפה אישית. פחות מכך, לא תאפשר לכם להגיע למידת העשייה הרצויה.

4.

הכינו את הסטייק למידת העשייה האהובה עליכם. אנחנו ממליצים על מדיום. אבל כמובן שמדובר בהעדפה אישית.

5.

לאחר שהסטייק מוכן, הניחו את נתח הבשר על קרש חיתוך והניחו לו להירגע למספר דקות.

6.

פרסו את הסטייק לרצועות נגד כיוון הסיבים.

7.

סדרו את הרצועות בצלחת והגישו מיד.

בשרים וסטייקים באשדוד טקסס סטייק האוס | Texas Steak House

תוספות לסטייק

כמה תוספות נפוצות לסטייק כוללות פטריות מוקפצות, בצל מקורמל ומגוון רטבים, כגון צ'ימיצ'ורי או שמנת פלפל. אפשר להוסיף גם גבינה כחולה מפוררת או גורגונזולה, עשבי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה או עירית, או כפית של חמאה בטעמים על גבי הסטייק. בנוסף, אפשר להגיש את הסטייק עם תוספת של ירקות צלויים או סלט פשוט לארוחה שלמה ובריאה.

רוצים להתענג מבשר איכותי וטעמים משובחים?

לקוחות יקרים, מתחם מוגן במרחק של 30 שניות מהמסעדה

דילוג לתוכן